Gammelgård ungdoms- och allmogeförening

GUAF on ruotsinkielinen nuorisoseura joka toimii koillis-Espoossa. Seuralla on perinteisiä tapahtumia, mukaan lukien juhlia, markkinoita ja erilaisia harrasteiltoja.

Carlberg on vanhin ruotsinkielinen seuratalo Espoossa. Nuorisoseura perustettiin 1906 ja seuratalo Carlberg vihittiin käyttöön lokakuussa 1907. Seura vietti 100-vuotisjuhliaan kesäkuussa 2006. Komea historiikki julkaistiin juhlissa.

Maanantai iltaisin seuratalolla jumpataan, tiistaina on ilmakiväärin ammuntaa, keskiviikkoisin leikit ja muu toiminta kerää kouluikäiset lapset taloon. Torstaisin (joka toinen) kokoontuvat vähän vanhemmat lapset. Kaikkea talon toimintaa hoidetaan vapaaehtoistyöllä, mikä myös toimii pohjana seuran taloudelle. Seuralla on noin 200 jäsentä.

Kotoisan ja miellyttävän ympäristönsä johdosta Carlbergiä on usein vuokrattu häitä ja muita perhejuhlia varten. Juhlasaliin sopii noin 100 istumapaikkaa. Viikonlopun vuokraus alkaa pe. kl. 17 ja päättyy sun kl. 12. jolloin tilojen kuuluu olla luovutuskunnossa. Juhliminen pitää loppua viimeistään kl. 01.00 lauantai iltana. Pitää myös huomioida että talon yläkerta toimii vahtimestarin kotina.

Vuokraukset ja näytöt hoitaa vahtimestari Sytte Weckström, carlberg@elisanet.fi tai (09)8541153. Kuvat salista löytyy täältä.